IKC – inštitut za kontrolo in certifikacijo UM je v novembru 2020 sklenil dogovor o dolgoročnem sodelovanju z mednarodnim podjetjem in certifikacijskim organom  RINA za področja certificiranja:

  • GlobalG.A.P.: FV – sadje in zelenjava, FO – okrasne rastline, CC – poljščine, PPM – rastlinski razmnoževalni material in Add-on standarde kot je GRASP.
  • IFS:  IFS Food, IFS Logistic, IFS Broker, IFS C&C
  • BRC: BRC Food, BRC Packaging, BRC Gluten Free, BRC Consumer Products
  • HALAL
  • ISO 9001 – Sistemi vodenja kakovosti
  • ISO 22000 – Sistemi vodenja varnosti živil

RINA deluje s skoraj 160 letno tradicijo na številnih industrijskih področjih v 70 državah sveta in pomaga svojim strankam, da zgradijo močna in uspešna podjetja. RINA zaposluje preko 3.900 nadarjenih strokovnjakov, njihova dejavnost pa pokriva tri glavna področja: pomorstvo, energetiko in certificiranje. RINA podpira operaterje na trgu skozi celoten življenjski cikel njihovih projektov, hkrati pa jim pomaga pri obnovi njihovih izdelkov, tehnologiji in storitvah.

RINA, kot neodvisni certifikacijski organ, ponuja neodvisno zagotovilo skladnosti s standardi in predpisi skozi celotno verigo aktivnosti podjetij, ki vključujejo različne projekte, operacije, logistiko in zahteve zakonodaje.

Več o podjetju RINA lahko najdete na tej povezavi: https://www.rina.org/en


Prosimo, da nam interes za vključitev v postopek certificiranja sporočite preko spodnjega obrazca (predprijave). Na osnovi podanih informacij vas bomo kontaktirali. Morebitne dodatne informacije prejmete na tel. štev. (02) 613 08 31 ali – 32 ter na e – naslovu info@ikc-um.si.

Polja označena s * so obvezna!

    Prosimo označite izbrano shemo certificiranja:

    GlobalG.A.P.IFSBRCHALALISO 9001ISO 22000